Santa Coloma de Farners Societat

Santa Coloma habilita un nou aparcament gratuït

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha posat en marxa un nou aparcament gratuït amb capacitat per a 34 vehicles. L’aparcament està situat al carrer Prat, molt a prop de la plaça Farners. L’objectiu, segons expliquen des del consistori en una nota de premsa és “facilitar l’accés al centre de la ciutat”.
Les primeres gestions per a la posada en marxa d’aquest nou espai d’aparcament es van gestar l’any passat quan el consistori colomenc va arribar a un acord amb el propietari del solar. Durant aquest temps s’ha dut a terme l’adequació i les obres necessàries per habilitar l’espai.
L’obertura d’aquest aparcament forma part d’un pla de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners per arribar a acords amb propietaris de solars en zones properes al centre de la població, de manera que cedeixin el seu ús de manera temporal per fer-hi aparcaments. Des de l’any passat s’han habilitat dos nous aparcaments seguint aquest model: un carrer Argiles amb capacitat per 41 vehicles i, un altre al carrer Montserrat -a prop del CAP- amb capacitat per 48 vehicles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*