Educació Maresme Portada Turisme

Recursos turístics a disposició de la comunitat educativa

Bàner de la Guía que posa recursos turístics a disposició de la comunitat educativa

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme acaba de publicar la segona edició de la Guía Digital de Turisme Escolar al Maresme, un projecte que posa recursos turístics a disposició de la comunitat educativa. Es tracta d’una eina que recull 189 propostes turístiques, 54 més que la primera edició, i les posa a disposició dels centres escolars.

Els objectius d’aquesta iniciativa, segons expliquen des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme en una nota de premsa, són incentivar l’economia de proximitat i promocionar la comarca del Maresme com a destinació turística i d’oci. Un altre dels objectius principals és posar a disposició dels centres educatius d’infantil, primària, secundària i batxillerat, un seguit de recursos turistics que complementin la seva activitat docent.

El president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Joaquim Arnó, ha explicat que “aquesta segona edició demostra que la primera va ser un èxit i ara ampliem l’oferta”. Arnó també ha dit que “aquest increment mostra l’interès que tenim per fer créixer aquest projecte”.

Entre les propostes que es poden trobar a la Guía Digital de Turisme Escolar al Maresme hi ha activitats lúdiques, visites a museus, centres d’interpretació, arxius històrics, rutes, escoltes de natura, visites a explotacions, parcs urbans i àrees d’esbarjo, albergs i cases de colònies entre altres activitats.


Publicitat

La guia està disponible al web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i a les escoles de la comarca del Maresme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*