Uncategorised

Renfe anuncia millores a 11 estacions de rodalies del Maresme

Renfe ha anunciat diverses millores en onze estacions de rodalies maresmenques que s’executaran en els propers mesos. Les obres, que consisteixen bàsicament en tancaments perimetrals i millora de les marquesines, estan incloses dins el Pla d’Estacions de Rodalia de Barcelona, que compta amb un pressupost de mig milió d’euros.

A les estacions de Calella, Malgrat de Mar, Caldes d’Estrac i Vilassar de Mar, concretament, es faran tancaments perimetrals i millora de les marquesines mentre que a les estacions de Mataró i Premià de Mar només s’actuarà sobre les marquesines. Per altra banda, en els propers dos anys, s’instal·laran circuits tancats de televisió a les estacions de tren de Tordera, Vilassar de Mar, Arenys de Mar, Montgat, Cabrera de Mar i Sant Andreu de Llavaneres.

Recentment, la companyia ferroviària també ha anunciat la finalització de les obres del tancament perimetral de l’estació d’Ocata, al terme municipal de El Masnou, que s’han fet al mateix temps que les de les estacions de Badalona i Bellvitge amb un pressupost conjunt de 98.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*