Uncategorized

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Calella qualifiquen d’excel·lent la II Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme

El francès Sudrye Silvain va ser el primer en travessar la línia de meta de la II Mig Challenge Costa de Barcelona- Maresme que s’ha disputat aquest diumenge entre Calella i Mataró. Va trigar 3hores, 35minuts i 47 segons en completar els 1.900 metres de natació, els 90 km de bicicleta i els 21 km de cursa a peu. La primera dona va ser la sueca Tiina Boman amb un temps de 4 hores, 5 minuts i 17 segons.

Gairebé 2000 triatletes han participat en l’edició d’enguany, qualificada d’excel·lent des del Consell Comarcal del Maresme. Els talls de trànsit que es van fer a la N-II entre Calella i Mataró per tal de garantir la correcta celebració de la prova no van provocar incidències de rellevància i el trànsit es va anar obrint per trams. Mentre va durar el tall de la N-II es van repartir prop de 21.000 tiquets entre els conductors que van ser desviats a l’autopista C-32.

En una nota de premsa el Consell Comarcal del Maresme i l’ajuntament de Calella han fet una primera valoració molt positiva del desenvolupament de la prova i han volgut agraïr molt especialment la implicació de tot el personal que va treballar en les tasques de control i dels voluntaris que han col·laborat desinteressadament.
El proper 3 d’octubre tindrà lloc, també al Maresme, la Challenge Costa de Barcelona-Maresme de llarg recorregut una duríssima prova que constarà de 3.800 metres de natació, 180 km en bicicleta i 42 km de cursa a peu.