Uncategorized

L’N-II tornarà a tenir dos carrils en sentit Mataró al seu pas per El Masnou

La carretera N-II al seu pas per El Masnou tornarà a tenir dos carrils en sentit Mataró, concretament en el tram comprès entre les rotondes de El Masnou i Alella. Així ho ha comunicat la Generalitat a l’Ajuntament de la població que també ha confirmat que les obres s’aprofitaran per fer petites millores relacionades amb la seguretat de la via.

Segons expliquen des del consistori, la tornada a la situació anterior -dos carrils en sentit Mataró- s’ha fet a petició del mateix Ajuntament per les importants retencions que es produïen en sentit a la capital del Maresme des que es va fer el canvi. El consistori assegura que ha rebut nombroses queixes per aquest canvi, que es va fer per intentar solucionar precisament les cues que es formaven en sentit Barcelona. Per tal de donar resposta a aquest problema, l’Ajuntament de El Masnou ha proposat fer un carril reversible en aquest tram, proposta que la Generalitat s’ha compromès a estudiar, tot i que ja s’han posat de manifest les dificultats per implementar un carril reversible a les rotondes.

El consistori, d’altra banda, també ha demanat una reunió amb la Conselleria de Territori i Sostenibilitat per tal de fer-li arribar el malestar del territori amb els problemes de mobilitat al Baix Maresme i demanar la gratuïtat de l’autopista C-32 en el tram entre Montgat i Mataró o, com a mínim, recuperar les bonificacions per als usuaris habituals del peatge d’Alella que es van suprimir l’1 de gener de 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*