Uncategorized

Quim Barceló és el nou president del CF Tordera

El CF Tordera acaba de renovar la junta directiva i ha escollit Quim Barceló com a nou President. Barceló substitueix Toni Caparrós, que ha estat al capdavant del club els darrers vuit anys, tot i que portava deu a la junta directiva de l’entitat.

La nova directiva també està formada per Amàlio Mena (Vicepresident primer), Josep Maria Puig (Vicepresident segon), Jaume Sala (Tresorer) i Joan Ferrer (Secretari). Com a vocals hi ha Juanma Esteban, Rafa Ruiz, Manu Hernández, Quima Gay, Robert Recarey i Carles Carbó. D’altra banda deixen la junta Jordi Massana i Josep Valls, que portaven 11 i 16 anys respectivament. S’incorporen Amàlio Mena i Robert Recarey.

Amb la nova directiva, la gestió del club es dividirà en sis grans àrees: l’esportiva tindrà a Juanma Esteban i Rafa Ruiz com a responsables del futbol base, a Quim Barceló i Manu Hernández coma caps visibles del primer i segon equip i a Robert Recarey com a delegat de les relacions amb la Federació Catalana de Futbol.

L’àre econòmica del CF Tordera serà responsabilitat d’Amàlio Mena i Jaume Sala; la secció de recursos i espònsors aniran a càrrec de Josep Maria Puig i Juanma Esteban; el manteniment de les instal·lacions tindrà com a responsables Manu Hernández, Rafa Ruiz i Quima Gay; de l’organització dels esdeviments es faran càrrec Jaume Sala i Quima Gay mentre que la comunicació serà responsabilitat de Joan Ferrer, Carles Carbó i Robert Recarey.


Publicitat

Un pressupost de 251.000 euros

A banda de la renovació de la Junta Directiva, l’Assemblea de socis també ha aprovat el pressupost de l’entitat d’enguany, que ascendeix als 251.000 euros.

El club preveu obtenir la majoria d’ingressos de les quotes dels socis i de la celebració del Memorial Barceló mentre que les despeses més importants seran les originades pel mateix torneig Barceló i les retribucions dels entrenadors del primer i segon equip.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*