Calella Maresme Portada

Un bar de Calella reparteix 15 milions del tercer premi de la rifa de Nadal

Els propietaris del bar Pepe's

El propietaris del bar Pepe’s de Calella es fan un petó mentre una dona mostra un dècim premiat del 19517. Foto: Jordi Pujolar/ACN

Un barri de gent humil a l’extrem sud de Calella està de celebració. El bar Pepe’s, ubicat en un dels baixos dels Apartaments Codina, ha repartit 15 milions d’euros de la rifa de Nadal entre clients i veïns de l’entorn. L’establiment juga des de fa anys al 19517 –el tercer premi–, quan el sogre de l’actual propietari va començar a vendre loteria de Nadal. La zona, molt apartada del centre del poble, vivia deprimida i la crisi econòmica havia obligat a baixar la persiana als locals comercials d’aquest niu de blocs de pisos. Només el bar es mantenia encara dempeus. Tino, el seu propietari, celebra que la sort hagi somrigut als que els toca “lluitar cada dia” i que tot i així no arriben a final de mes.

El premi, explica el propietari del bar, és una “ajuda” per a moltes famílies que amb la crisi de la covid-19 “s’han quedat sense feina, no tenen ajudes o no els arriba per pagar el lloguer”. Haver-hi pogut col·laborar amb la venda del número premiat és, diu, del que se sent més orgullós. “A mi la loteria em toca amb els amics i clients que tinc”, ha explicat emocionat.

Tot i que s’han repartit 30 sèries, l’establiment havia fet curt i els darrers dies, ja amb tot esgotat, encara n’hi havia qui en demanava. El propietari va arribar a vendre alguns dels números que s’havia quedat per a ell per satisfer els amics. Des de l’administració de loteria número 2 de Calella, al centre del poble, expliquen que no en van poder servir més.


Publicitat

Miriam Marré, la propietària de l’administració, diu que el 19517 és un número que tenen “cada setmana” i que tot i que per Nadal van demanar poder vendre més sèries només n’hi van arribar 35. La majoria s’han distribuït des del bar Pepe’s i la resta per finestreta a clients habituals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*