Amer La Selva Portada

Busquen voluntaris per a una nova fase de la vacuna d’Hipra contra la Covid

Vacuna Hipra

Un infermer auscultant una persona voluntària abans de l’administració de la vacuna contra la covid-19 d’Hipra durant el primer assaig. Foto: Trueta/ACN

L’hospital Josep Trueta de Girona busca voluntaris per participar en una nova fase de l’assaig clínic de la vacuna d’Hipra contra la covid-19. Concretament es busquen persones majors de 18 anys que hagin rebut la vacuna de Pfizer com a mínim fa sis mesos, per estudiar el nou vaccí. Els que hi participin rebran una dosis de record de la nova vacuna o d’una de ja comercialitzada i se’ls farà un seguiment durant un any per conèixer la seva seguretat i la seva resposta immunitària.

L’estudi ha estat aprovat pel Comitè d’Ètica de l’hospital Clínic de Barcelona i està essent avaluat per l’Agència Espanyola del Medicament i Productes Sanitaris (AEMPS), amb la participació de diversos hospitals espanyols.

Els interessats a participar en l’estudi poden contactar amb el Trueta a través de correu electrònic (usrgirona@idiapjgol.info) o bé trucar per telèfon (638 68 61 16).


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*