Blanes La Selva Portada Societat

Blanes construirà una promoció de 80 pisos de lloguer assequible

Terrenys de Blanes on es construiran els pisos de lloguer assequible

Terrenys de Blanes on es construiran els pisos de lloguer assequible. Foto: Aj. Blanes

El ple de l’Ajuntament de Blanes ha aprovat la signatura d’una conveni amb l’Institut Català del Sòl, l’INCASOL, per a la construcció d’una promoció de 80 pisos de lloguer assequible i places d’aparcament. El nou bloc de pisos es farà en uns terrenys de l’Avinguda Europa -a pocs metres del CAP-2 i de l’estació d’autobusos- que són propietat de l’Ajuntament i que el consistori cedirà per un període de 75 anys. En el projecte també hi participarà l’Agència Catalana de l’Habitatge, que serà l’encarregada de l’administració i gestió dels habitatges. La signatura del conveni es farà durant el mes de setembre i la previsió és que les obres comencin el 2024.

Els pisos de lloguer social es podran arrendar als preus que estiguin vigents per llei en el moment que la promoció estigui enllestida i llesta per entrar-hi a viure. També s’haurà de determinar quants d’aquests pisos seran per a gent gran, per a famílies en situació d’emergència social i altres tipus de circumstàncies.

El conveni que properarament signaran l’INCASOL, l’Agència Catalana de l’Habitatge i l’Ajuntament de Blanes contempla que el consistori blanenc podrà adquirir el 10% dels pisos a preu de cost per destinar-los a usos socials.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*