Caldes de Malavella Societat

Un detingut per un robatori en una casa de Caldes de Malavella

Objectes robats en una casa de Caldes de Malavella

Objectes robats en una casa de Caldes de Malavella. Foto: Aj. Caldes

La policia local de Caldes de Malavella ha detingut un home de 30 anys com a presumpte autor d’un robatori en una casa del municipi. Els fets van tenir lloc el passat dijous quan una veïna de la urbanització Llac del Cigne de Caldes va alertar els agents locals que havia vist un home saltant a una vivenda propera del carrer Empordà. El detingut va entrar-hi a robar forçant la persiana del menjador i va remenar tots els mobles de l’interior aprofitant que els amos eren de vacances.

Després de rebre l’avís, la policia local va i els Mossos d’Esquadra van iniciar una batuda per intentar localitzar l’home. Els agents locals el van localitzar al carrer Empordà quan portava una motxilla negra i una bossa de color blau i van fer el seguiment. Poc després els Mossos d’Esquadra el van identificar al carrer Ponent, quan ja no portava la bossa a sobre i que va ser trobada en un camp al costat de la carretera GI-673 amb una càmera fotogràfica, una tauleta i diversos telèfons mòbils en el seu interior. Quan els policies van preguntar a l’home per aquests objectes va dir que els havia trobat prop d’un contenidor.

Davant d’això, l’home va ser traslladat a dependències policials on els agents van esbrinar que els objectes de la motxilla pertanyien a una vivenda del carrer Empordà. Finalment, l’home -que té antecedents per altres robatoris en domicilis- va ser detingut per un presumpte delicte de robatori amb força.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*