Uncategorized

Conxita Campoy: ‘És de ser inconscient i no tenir gaire vergonya que dues regidores hagin demanat el fraccionament de l’IBI’

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy (PSC), considera que és “de ser inconscient i no tenir gaire vergonya” que la portaveu del grup municipal de CiU, Neus Serra, i la regidora de la mateixa formació política, Carme Ponsa, hagin demanat a l’Ajuntament el fraccionament de l’impost de béns immobles (IBI). Ho ha dit en el transcurs del programa d’Ona Malgrat “Entrevista amb l’alcaldessa” on Campoy ha revelat que el consistori malgratenc ha rebut 57 peticions de fraccionament de l’IBI després de la campanya informativa sobre aquest tema encetada per l’agrupació local de CiU.

Campoy ha criticat que la cap de l’oposició hagi demanat el fraccionament de l’impost ja que “cobra de diner públic, 28.000 euros del Consell Comarcal i 9.000 de l’Ajuntament i, per tant, no hauria de demanar-ho”. Campoy també ha expressat els seus dubtes sobre si l’objectiu de la campanya és “ajudar a la gent que realment ho necessita o si es tracta d’anar en contra de l’Ajuntament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*