Uncategorized

PSC i CiU manifesten la seva voluntat de fer un pacte de govern a Premià de Mar

El PSC i CiU ultimen els detalls d’un pacte de govern a l’Ajuntament de Premià de Mar que hauria d’estar enllestit a finals d’aquest mes de maig. Aquest és el termini màxim que s’han fixat les dues formacions polítiques per a la signatura del “Pacte per a la Ciutat de Premià de Mar”, un document que ha de recollir un acord de col·laboració entre els dos partits per garantit la governabilitat del municipi fins el 2015.

En un comunicat conjunt PSC i CiU justifiquen la necessitat de pactar per “superar el context de grans dificultats actual i sumar un consens majoritari per fer front als nous reptes”. Entre les prioritats d’aquest pacte hi hauria “afrontar la crisi i fer polítiques d’ocupació aplicant austeritat, eficàcia, eficiència i transparència en la gestió”. El futur pacte també hauria de contemplar una modificació del pressupost municipal i una reestructuració administrativa que contemplaria la creació d’una àrea administrativa i una altra tècnica. El document d’intencions inicials també recull la voluntat dels dos partits de “racionalitzar i ajustar” els contractes de serveis que presta l’Ajuntament.

Durant gairebé aquest primer any de mandat els deu regidors de CiU han governat en solitari. Ara, amb el pacte amb els quatre regidors del PSC, tots dos partits sumarien la majoria absoluta al consistori amb un total de 14 regidors dels 21 que formen el Ple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*