Cultura Maresme Portada

Laia Llobera, Míriam Cano, Jaume Coll i Maria Arnal i Marcel Bagés, primers confirmats del Festival Poesia i +

Maria Arnal actuarà al Festival Poesia i +

Maria Arnal al concert ‘El pop d’una nit d’estiu’ al Teatre Grec el 2019. Foto: Pere Francesch/ACN

Laia Llobera, Ikram Bouloum, Míriam Cano, Nacho Vegas, Jaume Coll Mariné i Maria Arnal i Marcel Bagés són els primers noms confirmats del Festival Poesia i + 2021. La 16a edició del certamen tindrà lloc del 30 de juny a l’11 de juliol a nou municipis del Maresme: Caldes d’Estrac, Canet, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Dosrius, Arenys, Alella i Mataró.

La programació d’enguany del Poesia i + combinarà recitals de poesia, concerts de música i diverses accions artístiques, en un format que apostarà per la proximitat i la descoberta de nous artistes. La Fundació Palau ha avançat aquest dimarts els primers noms d’un cartell que comptarà amb una cinquantena de poetes, artistes i músics de diverses generacions, estils i procedències.

La imatge del festival Poesia i + d’enguany vol “reivindicar la trobada i la celebració”. La programació completa es desvelarà el pròxim 1 de juny. Tot i això, el festival ja ha posat a la venda un abonament “a cegues” fins al 31 de maig. Les entrades individuals i l’abonament general es posaran a la venda el 2 de juny. El format serà 100% presencial i la majoria d’actes es faran a l’aire lliure, segons ha detallat l’organització.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*