La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 26/05/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El Departament de Territori i Sostenibilitat, ha tret a licitació la concessió de la gestió, manteniment i explotació de les àrees de servei d’Alella i Tordera, a l’autopista del Maresme. La licitació s’emmarca en la finalització de la concessió de l’autopista el pròxim 31 d’agost. Els nous contractes seran per cinc anys i s’afegeixen als de conservació de les pròpies autopistes.

-Aquests dies s’estan acabant d’instal·lar els mòduls de reforç a diversos centres d’atenció primària de la Regió Sanitària de Girona, entre els quals hi ha els de Blanes i Tordera. Amb aquests últims hi ha instal·lats un total de 13 dels 15 previstos, entre els que ja estan en funcionament i els que s’estan muntant. Queden dos mòduls pendents, un a Canet de Mar i un altre a Sant Feliu de Guíxols. La funció d’aquests mòduls és traslladar l’activitat relacionada amb el coronavirus fora del CAP. Per exemple, proves PCR o l’atenció a pacients amb símptomes respiratoris de Covid.


Publicitat

-El Consorci Forestal de Catalunya, amb seu a Santa Coloma de Farners, ha mostrat la seva satisfacció pel fet que el nou govern català unifica en una sola conselleria les competències de gestió del Medi Natural. La passada legislatura, les actuacions es dividien entre Territori i Sostenibilitat i Agricultura que ara passen a dependre només d’aquesta última. La gironina Teresa Jordà és la nova consellera.

-Laia Llobera, Ikram Bouloum, Míriam Cano, Nacho Vegas, Jaume Coll Mariné i Maria Arnal i Marcel Bagés són els primers noms confirmats del Festival Poesia i + 2021. La 16a edició del certamen se celebrarà del 30 de juny a l’11 de juliol a nou municipis del maresme: Caldes d’Estrac, Canet, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Dosrius, Arenys, Alella i Mataró.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*