Hostalric Portada Societat

Hostalric implantarà el porta a porta el proper 18 d'abril

Cubell del porta a porta

Hostalric implanta el sistema de recollida de residus porta a porta el proper 18 d’abril. Durant les properes setmanes s’organitzaran diferents punts de repartiment de cubells dirigits a la població i als comerços . El dissabte 17 d’abril es retiraran els contenidors del carrer. Hostalric és la tercera població de la Selva que aquest 2021 implanta el porta a porta després de Sils i Caldes de Malavella.
Des de mitjans del mes de març hi ha en marxa una campanya de comunicació al nucli d’Hostalric, amb la bustiada generalitzada a totes les llars on s’informa de les sessions de repartiment dels kits de reciclatge que es farà al Centre Cultural Serafí Pitarra. Per altra part, ja s’han fet reunions amb tots els col·lectius del municipi.

Retirada de contenidors i posada en funcionament del nou servei de recollida de residus

El dissabte 17 d’abril, el Consell Comarcal de la Selva –a través de l’empresa pública de gestió de residus NORA- procedirà a la retirada de tots els contenidors del carrer, que finalitzarà el mateix dia, per començar l’endemà mateix, el diumenge 18 d’abril, el nou servei porta a porta.
El nou sistema de recollida de residus porta a porta consisteix a dipositar els residus a la porta de casa correctament separats en les fraccions d’orgànica, resta, envasos, paper i vidre. Pel que fa al vidre, es preveu que se’n mantingui la recollida amb els mateixos contenidors del carrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*