Lloret de Mar Portada Societat

Detinguts dos veïns de Lloret per fer compres amb targetes fraudulentes

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos veïns de Lloret de Mar per fer pagaments amb targetes de crèdit fraudulentes. Els estafadors oferien a camioners la possibilitat de fer-se càrrec de la despesa total de combustible a canvi que els hi paguessin en efectiu al voltant d’un 70-80% de l’import. A l’hora de fer el pagament, utilitzaven targetes robades o clonades. Els dos detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs.
La detenció va tenir lloc el passat 18 de febrer cap a les vuit del vespre a Santa Llogaia d’Alguema (Alt Empordà). Una patrulla dels Mossos va observar que el treballador d’una benzinera sortia corrents darrere d’un home. Els policies el van seguir i van veure com la persona que fugia va pujar a un vehicle estacionat a uns metres, amb un altre home a dins. El treballador de l’establiment va explicar que l’individu havia pagat 934,80 euros amb una targeta fraudulenta.
Durant l’escorcoll del vehicle al que havia pujat l’home que fugia els agents van localitzar 17 targetes de prepagament de diferents benzineres amagades als embellidors interiors de les rodes davanteres. Totes les targetes localitzades eren de diferents empreses, entitats i titulars, i cap d’elles es trobava a nom dels detinguts. Davant les evidències, els agents van detenir els dos ocupants del vehicle com a presumptes autors d’un delicte d’estafa.
Els detinguts, sense antecedents, van passar el dia 19 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*