Cultura Portada Tossa de Mar

Tossa organitza un concurs de disfresses als establiments per celebrar Carnaval

L’Ajuntament de Tossa ha organitzat el dissabte 27 de febrer un concurs de disfresses des de la feina destinat a tots aquells establiments que estiguin oberts. El concurs inclou un primer premi de 100 euros, un segon premi de 75 euros i un tercer premi de 50 euros. Un jurat popular escollirà les disfresses guanyadores. 
Després que Tossa hagi hagut de cancel·lar la Festa Major d’Hivern i el Carnaval a causa de la Covid-19, l’Ajuntament ha decidit adaptar-se a la situació i organitzar un original concurs de disfresses. Tots aquells establiments que estiguin oberts i que s’hagin inscrit, podran participar del concurs de disfresses des del lloc de treball. Entre tots els participants, un jurat popular escollirà aquelles disfresses més divertides dels establiments participants. En concret, es valorarà l’originalitat, el conjunt dels membres i l’elaboració. 
El concurs inclou un primer premi de 100 euros, un segon premi de 75 euros i un tercer premi de 50 euros. Per a participar, a més, caldrà que els establiments segueixin totes les mesures sanitàries definides pel Procicat. Amb tot, la disfressa guanyadora es farà pública al programa “Tot Plegat” de TV Tossa el dilluns 1 de març.
Per a fer possible el concurs, l’Ajuntament de Tossa aportarà una subvenció de 50 euros per establiment participant a fi de promoure la festivitat del Carnaval i la visita als establiments locals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*