Blanes Cultura Portada

Blanes celebra el carnaval amb una exposició i un concurs de disfresses

Incendi d'una nau industrial a Arenys de Mar

Blanes celebrarà el carnaval 2021 amb un concurs de disfresses via Instagram i una exposició que s’allotjarà del 16 al 27 de febrer a la Casa Saladrigas. Si bé les activitats presencials de la festivitat es van cancel·lar ja el passat mes d’agost, les colles col·laboradores i l’Ajuntament han apostat per adaptar la celebració i mantenir viu l’esperit del carnaval.
Blanes no ha volgut renunciar a celebrar el carnaval malgrat la pandèmia de Covid-19. Després que el passat mes d’agost l’Ajuntament anunciés la cancel·lació de les activitats, la Regidoria de Cultura i Festes ha decidit apostar per adaptar alguns actes. És per això que s’ha organitzat diverses activitats que permetran mantenir viu l’esperit de la festa.
El nucli central del carnaval 2021 serà una exposició que s’instal·larà a la Casa Saladrigas del 16 al 27 de febrer. L’objectiu de l’exposició és reviure l’esperit del Rei Carnestoltes; i per a fer-ho, l’Ajuntament de Blanes ha comptat amb la col·laboració de tres de les colles carnavalesques de la vila: Que vingui qui vulgui, On anem la liem i l’Esbart Joaquim Ruyra. Totes elles han cedit material i disfresses per a fer un recorregut pels carnavals dels darrers anys a través d’un muntatge de producció pròpia. L’exposició es pot visitar els matins de dimarts a dissabte de 10h a 13h, i a les tardes els dijous, divendres i dissabte de 17h a 19h.

Un concurs de disfresses confinat

L’altra aposta del carnaval de Blanes més excepcional és un concurs de disfresses a través d’Instagram. Tothom qui vulgui participar-hi podrà compartir una fotografia de la seva disfressa utilitzant l’etiqueta #carnavalblanes2021. Les instantànies es podran penjar el cap de setmana del 12 al 14 de febrer i entre tots els participants se sortejaran tres premis: un abonament pels espectacles del Teatre de Blanes, un abonament pel Cicle de Cinema Gaudí i un Lot de Llibres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*