Blanes Lloret de Mar Portada Societat

Cinc detinguts com a responsables d'un cultiu de marihuana a Blanes

El Club Nàutic Pineda tanca després de 29 anys. Foto: CN Pineda

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Lloret de Mar han detingut cinc persones -tres homes de 50, 27 i 40 anys i dues dones de 43 i 53 anys- com a presumptes responsables d’un cultiu de maruhuana a Blanes.
El passat 11 de setembre agents de la Policia Local de Lloret de Mar van observar el conductor d’un vehicle que, en veure la presència policial, es va mostrar molt nerviós i va fer baixar una de les noies que transportava dins el cotxe. Els agents van identificar el conductor i dues noies que viatjaven al cotxe i van veure que portaven indumentària i material de jardineria.
Els agents van apreciar que unes tisores tenia restes de marihuana. Finalment, van esbrinar que les dues noies treballaven en un cultiu indoor de marihuana a Blanes.
Els policies juntament amb efectius dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes es van adreçar al domicili de Blanes, on presumiblement s’hi estava realitzant el cultiu de marihuana. Una vegada al lloc van observar que de l’habitatge en sortia una forta olor de marihuana i van comprovar que l’immoble tenia el comptador de llum manipulat i al costat de la casa també hi havia quatre equips d’aire condicionat.
Els agents van detenir les dues dones i el conductor del vehicle, el qual també va quedar denunciat administrativament per donar positiu per amfetamines en la prova de detecció de drogues.
A dins la casa, els agents van identificar dos homes i hi van trobar una plantació de marihuana en fase inicial i material necessari per el seu cultiu. També van trobar molts cabdells de marihuana penjats d’una plantació que ja havia estat tallada, en total gairebé 68 quilos. Per aquests motius els agents van detenir els dos homes encarregats de la vigilància de l’explotació.
Els cinc detinguts, tres del quals amb antecedents, van passar el passat 13 de setembre a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar l’ingrés a presó per a tres d’ells.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*