Maresme Portada Societat

Comença la redacció del Pla LGTBI del Maresme

Consell Comarcal del Maresme. Foto: M.Alaminos

El Consell Comarcal del Maresme ha començat l’elaboració del Pla LGTBI de la comarca, una acció que “marcarà el full de ruta per desplegar polítiques que fomentin la igualtat de gènere, la igualtat d’oportunitats de les persones i la normalització de la diversitat sexual i de gènere” segons expliquen des de l’ens comarcal. L’objectiu, segons expliquen, és fer del Maresme una comarca respectuosa amb la diversitat sexual i de gènere de totes les persones i on l’orientació i la identitat sexual no siguin motius de cap forma de discriminació o violència.

El Pla que s’està elaborant contemplarà un conjunt d’objectius i mesures que aspiren a ser la base per al desenvolupament d’una estratègia integral orientada a garantir els drets de les persones no heteronormatives en diferents àmbits, lluitar contra la LGBTIfòbia i fomentar la igualtat.

El Pla, que es preveu estigui al mes d’octubre, es troba en fase de diagnosi de la realitat del terrotori. Una de les accions que contempla aquesta fase és conèixer la opinió de la ciutadania per la qual cpsa s’ha obert un procés participatiu que restarà obert fins el 7 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*