Uncategorized

L’Ajuntament d’Arenys de Mar rep el distintiu EMAS

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha rebut de nou el distintiu EMAS que atorga la Generalitat de Catalunya i el Club EMAS i que reconeix la correcta gestió ambiental de les platges del municipi.

Aquest sistema de gestió ambiental es va començar a implantar a mitjans del 2008 gràcies a una subvenció del 100% de la Generalitat, i abans de l’estiu d’enguany la població va rebre el certificat ISO 14011 de gestió ambiental. Tant el certificat EMAS com el certificat de la ISO 14001 garanteixen que s’estan aplicant mesures per minimitzar la incidència que tenen sobre el medi els usos i les activitats que es desenvolupen a totes les platges d’Arenys de Mar i que l’Ajuntament disposa d’una organització interna per fer front a aquests reptes.

Entre d’altres accions, les certificacions valoren la implantació de la recollida selectiva a les platges, la qualitat de les zones de banys, la neteja de les sorres, la recuperació d’espais naturals, la realització d’activitats d’educació ambiental o la difusió d’informació d’interès entre els usuaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*