Destacats Economia Maresme Portada

Neix Lot del Maresme, un recull de l’oferta de productes comarcals de Km0

Lot del Maresme compta amb el suport del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i de la FAGEM. Foto: Pixabay

Lot del Maresme és la nova iniciativa que vol recollir l’oferta de productes comarcals de quilòmetre zero per a impulsar el comerç artesanal. El projecte compta amb el suport del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM).

La iniciativa Lot del Maresme recull productes variats i de quilòmetre zero -com per exemple licors, vins, cerveses o altres productes alimentaris. Tots ells són creats i produïts a la comarca i, tal com expliquen els creadors de la iniciativa, “de primera qualitat, originals, autèntics i de proximitat”. L’objectiu de Lot del Maresme és “descobrir i recollir l’àmplia i profunda oferta dels productors del Maresme”. Amb tot, els impulsors volen acostar el comerç “al públic de la comarca i més enllà”.

Els lots de productes es podran comprar per internet, però també es podran adquirir al punt de distribució de la FAGEM. El primer lot -destaquen els impulsors- inclourà productes tan variats com formatges de Can Xicoy d’Arenys de Munt, vins de la DO Alella o productes de la mataronina Casa Graupera.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*