Caldes de Malavella Portada Societat

Caldes implementa la recollida de residus porta a porta

Caldes de Malavella implementa des d’aquest dilluns el sistema de recollida de residus porta a porta. Es converteix així en la segona població selvatana que aquest 2021 posa en marxa aquest sistema de recollida de residus després que el mes passat ho fes Sils. El proper 19 d’abril s’hi afegirà Hostalric.
Durant les últimes setmanes s’han repartit contenidors en tots els nuclis de població amb servei porta a porta -Tourist Club, Malavella Park, els Tapiots, Can Solà Gros i el nucli de Caldes de Malavella- i entre aquest dilluns i dimarts es retiraran els contenidors convencionals del carrer. En els últims mesos, el Consell Comarcal de la Selva -ens que gestiona el servei de recollida porta a porta a través de l’empresa pública NORA- ha dut a terme una campanya de comunicació.
El nou sistema de recollida de residus porta a porta consisteix a dipositar els residus a la porta de casa correctament separats. A la comarca de la Selva ja tenen aquest sistema implantat Riudellots de la Selva, Vilobí d’Onyar, Osor, Breda i Sils.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*