La Selva Portada Societat

L'oficina jove del Consell Comarcal atèn més de 3.200 consultes durant el 2020

El projecte Cul Inquiet del Consell Comarcal de la Selva ha arribat a la 3a edició aquest 2020

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva ha presentat els resultats del 2020, un any especialment complicat per la pandèmia del coronavirus i en el que el servei ha hagut d’adaptar alguns dels projectes previstos. L’oficina va atendre un total de 3.211 consultes de diferents temàtiques de joves d’entre 16 i 35 anys. Aquesta és una xifra inferior a la de l’any anterior que s’explica pel fet que entre el mes de març i el setembre es van deixar de fer activitats als instituts i espais joves, segons ha explicat el conseller de Joventut de l’ens selvatà, Joan Antoni Hervias,
Hervias també ha assenyalat que s’han mantingut els principals serveis de l’oficina com són les atencions de treball i formació (109); el servei de mobilitat internacional (8); ocupació (175) o el servei d’informacio juvenil (286).

Dos nous projectes

L’oficina jove del Consell Comarcal de la Selva treballa en dos nous projectes en els darrers mesos. Un d’ells és ‘Trajectòries’, que consisteix en la gravació de deu joves explicant la seva trajectòria formativa per tal de donar visibilitat i posar en valor els diversos itineraris formatius. L’altre és ‘Dinamització’, a través del qual s’ha realitzat la contractació d’una tècnica dinamitzadora per tal de dur terme activitats de dinamització juvenil als municipis, tant a nivell local com comarcal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*