Calella Cultura Destacats Portada

La Sala Mozart de Calella acollirà el guardó del públic dels Premis Gaudí

La Sala Mozart acollirà l'entrega del premi del públic a la millor pel·lícula de 2020. Foto: Ràdio Calella

La Sala Mozart de Calella serà l’escenari del lliurament del Premi especial del públic a la millor pel·lícula del 2020 dels Premis Gaudí. A la gala, retransmesa per TV3, es donarà a conèixer el film guanyador juntament amb el palmarès de la resta de categories.

El pròxim 21 de març la Sala Mozart, la més antiga en actiu de Catalunya, es convertirà en escenari de la gala dels XIII Premis Gaudí. I és que s’hi farà el lliurament del premi del públic a la millor pel·lícula del 2020. El film guanyador sortirà de la votació popular que ha començat aquesta setmana i que s’allargarà fins al 15 de març.

En paraules del director de l’entrega de premis, Enric Cambray, enguany la XIII edició dels Premis Gaudí serà “una gala 100”. Es vol homenatjar així les 100 sales que ha assolit el Cicle Gaudí, la xarxa de programació estable de cinema català impulsada per l’Acadèmia. I és, també, un reconeixement als cinemes centenaris encara en actiu a Catalunya. De fet, el passat mes d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, l’Acadèmia del Cinema Català va fer un homenatge a totes les sales centenàries que actualment hi ha a Catalunya. Un d’aquests reconeixements va ser per la Sala Mozart de Calella, fundada el 1904. La Sala, a més, és seu del Cicle Gaudí des del 2016.

Votació popular a la millor pel·lícula de l’any

Els participants poden votar en aquesta edició entre les vuit pel·lícules nominades a Millor pel·lícula (Lofrena, La dona il·legal, La vampira de Barcelona Les dues nits dahir) i a Millor pel·lícula en llengua no catalana (Adú, La boda de Rosa, Las Niñas Sentimental).


Publicitat

La Gala dels XIII Premis Gaudí se celebrarà el diumenge 21 de març. En aquell moment es donarà a conèixer la pel·lícula guanyadora de l’edició d’aquest any, juntament amb el palmarès de la resta de categories. Els Premis Gaudí estan organitzats per l’Acadèmia del Cinema Català.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*