Lloret de Mar Portada Societat

Desmantellen dues plantacions de marihuana a Lloret amb més d'un miler de plantes

La Policia Nacional ha desmantellat dos cultius de marihuana en xalets de la urbanització Serra Brava de Lloret de Mar. A dins dels habitatges hi creixien 1.069 plantes i també hi havia 33 quilos de marihuana preparats per distribuir. Els agents van desmantellar les plantacions en un operatiu que es va fer a finals de gener, i que es va saldar amb dos detinguts que ja han ingressat a presó.  A més, a un d’ells també se l’investiga per falsedat documental.
Els arrestats havien punxat la llum dels xalets i es calcula que han arribat a defraudar a la companyia elèctrica més de 34.000 euros. L’operació també ha permès impedir que els detinguts muntessin una tercera plantació a la urbanització Can Fornaca de Riudarenes que hauria pogut tenir unes 500 plantes més de marihuana.
La investigació va començar al novembre. La Policia Nacional destaca que, en aquest cas, la col·laboració ciutadana va ser clau per descobrir les plantacions de marihuana. Després que els posessin sobre avís, els agents van muntar un dispositiu i van corroborar que en aquests dos xalets s’hi havien muntat plantacions de marihuana. L’operatiu que va permetre desmantellar els cultius va tenir lloc la matinada del 20 de gener.
El cas l’ha tutelat el Jutjat d’Instrucció Número 1 de Blanes, que ja ha dictat presó provisional per al dos detinguts. Per a un d’ells, però, eludible sota fiança.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*