Cultura Portada Riudellots de la Selva

La Biblioteca de Riudellots de la Selva renova el seu fons gràcies als pressupostos participatius

L'ampliació del catàleg de la Biblioteca de Riudellots va ser la segona proposta més votada dels pressupostos participatius 2020. Foto: Biblioteca Riudellots

La Biblioteca de Riudellots de la Selva ha renovat el seu fons després que l’ampliació del catàleg fos la segona proposta més votada dels pressupostos participatius. En concret, s’ha pogut comprar 300 documents de diferents estils i gèneres.
La segona proposta ciutadana més votada dels pressupostos participatius 2020 de Riudellots apostava per comprar llibres per ampliar el fons de la Biblioteca del municipi. Ara, la Biblioteca Anna Nadal i Serra ha adquirit 300 documents nous amb els 4.000 € que s’hi van destinar. Aquests documents complementaran els altres ja adquirits i renovaran el fons de l’equipament municipal. Les temàtiques dels exemplars comprats són molt diverses; des de llibres infantils, novetats per a adults o llibres de coneixement destinats a la preparació d’oposicions o el creixement personal.
En aquest sentit, Cristina Pineda, regidora de Cultura de Riudellots, ha explicat que la Biblioteca “donarà cobertura a tota classe de necessitats lectores dels veïns i veïnes”.
Els estàndards fixen que la renovació anual de la Biblioteca hauria de ser d’un 10%; és a dir, uns 700 documents en el cas de Riudellots. Enguany, la dotació econòmica dels pressupostos participatius ha permès d’assolir aquesta xifra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*