Lloret de Mar Portada Societat

Un detingut a Lloret pel crim de la infermera a qui van trobar lligada en un pis de Girona

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra s'endú la detinguda en relació a la mort de la dona trobada lligada en un pis de Girona. Foto: ACN

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra a Girona ha detingut quatre persones, una d’elles a Lloret, en relació amb el crim de la dona que van trobar lligada en un pis de Girona el 26 de setembre. La víctima treballava de supervisora de diàlisi a la Clínica Girona.
Segons fonts properes al cas consultades per l’ACN, els Mossos han desplegat un operatiu a primera hora del matí d’aquest dilluns i han fet tres entrades i registres simultanis a domicilis de Lloret de Mar, així com a Girona i Rubí. A Girona han detingut un matrimoni en un pis d’un bloc del barri de Montjuïc. Està previst que els detinguts, tres homes i una dona, passin a disposició del jutjat d’instrucció 2 de Girona dimecres. El cas està sota secret de sumari.
La víctima, de 67 anys, era supervisora del Servei de Nefrologia i Diàlisi de la Clínica Girona. Dissabte 26 de setembre al matí la van trobar a faltar al seu lloc de treball i un grup de companyes de feina i familiars va anar fins a casa seva, un pis situat a la carretera Barcelona 23, on la van trobar ja sense vida. La dona tenia signes evidents de violència, un cop al cap i estava lligada a terra.
La DIC dels Mossos a Girona va obrir una investigació que ha culminat aquest dilluns, dos mesos després, amb la detenció de quatre persones per la seva suposada vinculació amb el crim.

Entrades a un pis de Lloret

A primera hora del matí, els Mossos han desplegat un operatiu durant el qual han fet tres entrades i registres simultanis. Han detingut un home a Lloret de Mar, un altre a Rubí i un matrimoni a Girona.
La investigació de la DIC es va centrar a reconstruir les últimes hores de vida de la víctima. Segons fonts properes a la investigació, la mort violenta de la dona va tenir lloc el dia abans. L’interior de l’immoble, on hi tenia el domicili i una consulta de podologia, estava regirat, però no hi havia indicis que haguessin forçat els accessos.
Els investigadors també han pres declaració tant a l’entorn familiar com laboral de la víctima i han analitzat les imatges de les càmeres de videovigilància que hi ha a la zona.
Està previst que els detinguts passin a disposició del jutjat d’instrucció 2 de Girona, que porta el cas, dimecres. La investigació està sota secret de sumari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*