Uncategorized

Els locals d’oci nocturn i restauració de 8 poblacions del Maresme podran tancar més tard durant l’estiu

Els locals d’oci nocturn i restauració de Malgrat, Pineda, Calella, Santa Susanna, Sant Pol, Arenys de Mar, Mataró i El Masnou podran tancar més tard durant l’estiu. El Departament d’Interior ha autoritzat l’ampliació d’horari, que serà vàlida entre l’1 de juny i el 15 de setembre, després d’analitzar les sol·licituds presentades.

L’ampliació de l’horari d’activitat serà de 30 minuts per a bars musicals, restaurants, bars  i restaurants bar. Podran tancar a les 3 de la matinada entre setmana i, com a màxim, a les 3.30 hores les nits del divendres i del dissabte, així com la nit de la vigília dels festius.

També s’ampliarà en 30 minuts entre setmana l’horari dels cafès teatre i cafès concert. Per tant, l’horari màxim de tancament seran les 5 de la matinada entre setmana i el cap de setmana. Aquesta ampliació no s’aplicarà a les discoteques, sales de ball i sales de festa amb espectacle que continuaran tancant a les 5 de la matinada excepte la nit del divendres i del dissabte i la vigília dels festius que ho faran a les 6.

El Departament d’Interior ja va autoritzar l’ampliació d’horaris dels locals d’oci nocturn i restauració la passada Setmana Santa.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*