Palafolls Portada Societat

Desmantellen una plantació de marihuana a Palafolls

Plantació de marihuana a Palafolls

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Palafolls han detingut un veí de 50 anys d’aquesta població com a presumpte responsable d’una plantació de marihuana situada en un local de la població.

Els fets han tingut lloc aquest dimarts a migdia quan un agent no uniformat dels Mossos realitzava patrullatge preventiu per la zona del barri de Sant Lluís de Palafolls.

Segons expliquen els Mossos en un comunicat, l’agent va sentir una forta olor a marihuana provinent de l’interior d’un local que tenia la porta mig aixecada. Al lloc s’hi va desplaçar també una patrulla de la policia local. Els agents van observar a la part posterior de l’immoble diversos aparells d’aire condicionat en funcionament i dipòsits d’aigua que abastien l’interior d’aquest local.

Després d’identificar-se els agents van trucar al timbre del local. Va sortir un home, molt nerviós. Quan els agents li van preguntar per la olor de marihuana es va posar molt agressiu verbalment i va tancar violentament la porta metàl·lica colpejant un dels agents que es trobava ajupit.


Publicitat

Just després, els agents de la policia local van detenir l’home per un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat i tràfic de drogues.

En una posterior entrada i registre del local autoritzada pel mateix propietari, els agents van poder confirmar que al seu interior hi havia una plantació interior amb 492 plantes de marihuana que van ser intervingudes. Així mateix, es va poder desmantellar tota la infraestructura pel seu cultiu.

Tècnics de la companyia subministradora de llum van confirmar que la instal·lació estava manipulada de manera fraudulenta motiu pel qual també el detingut també serà investigat per un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a dependències policials i resta a l’espera de ser citat per l’autoritat judicial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*