Maresme Portada Societat

Arriba al Maresme una nova edició de ‘Temps de pèsols’

Temps de pèsols

Fins el 30 d’abril el Maresme acull un seguit de propostes amb el pèsol o “perla verda del Maresme” com a protagonista.

Tot s’aplega entorn a les jornades gastronòmiques “Temps de pèsols“, que agrupa les activitats que s’organitzen a diversos municipis de la comarca entorn al pèsol. Per la seva banda, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat un programa per a l’ocasió amb els establiments que hi participen, receptes i un directori de productors de pèsol.

Activitats com la Pesolada de Caldes d’Estrac, la 21a Festa del pèsol garrofal de Llavaneres, les XXIII Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró o la Ruta gastronòmica de la tapa del pèsol són algunes d’aquestes propostes i inclouen tallers, concursos de cuina. Una de les propostes destacades són els menús que ofereixen diversos restaurants de la comarca. Sempre amb el pèsol com a ingredient principal i destacat, per suposat.

Enguany hi participen a les jornades gastronòmiques “Temps de pèsols” restaurants de 15 poblacions maresmenques: Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar, Argentona, Calella, El Masnou, Malgrat de Mar, Mataró, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Vilassar de Mar.


Publicitat

El programa complet d’activitats es pot descarregar des d’aquest enllaç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*