Palafolls Portada Societat

L’Ajuntament de Palafolls confirma el primer cas de coronavirus a la població

Ajuntament de Palafolls. Foto: ERC

L’Ajuntament de Palafolls acaba de confirmar el primer cas de coronavirus a la població. Segons una nota que publica el consistori al web municipal es tracta d’un usuari de l’entitat Aspronis que es troba ingressat a l’Hospital Germans Trias i Pujol ‘Can Ruti’ de Badalona.

Com a conseqüència d’aquest contagi, 11 usuaris més de l’entitat han estat aïllats i 6 cuidadors han estat confinats a casa seva. De moment, cap d’ells presenta cap símptoma. Des de l’Ajuntament també expliquen que l’alcalde Francesc Alemany està en constant contacte amb el gerent d’Aspronis per conèixer l’estat de la situació i coordinar-se a través del Comitè d’Emergències Municipal.

Altres municipis del Maresme on s’han registrat casos de coronavirus són Alella -on va morir una dona d’edat avançada-, Mataró, Cabrils, Vilassar de Mar i Arenys de Munt. L’afectat d’aquest últim municipi es troba a la UCI segons Calella Comunicació. El mateix mitjà apunta que la família està en quarentena i a l’espera de rebre el resultat de les proves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*