Uncategorized

El transport públic d’Alella guanya usuaris

Les línies urbanes Alella Exprés i Alella Circumval·lació van transportar l’any passat 218.000 viatgers. En xifres absolutes això suposa un augment de 10.000 viatgers respecte el 2009 després de dos anys de caiguda, un 4,4% en termes relatius.

Pel que fa al transport interurbà el creixement va ser més moderat. La línia Alella-Barcelona va transportar l’any passat 108.262 usuaris, un 0,7% més que el 2009.
D’altra banda el nou servei que connecta Teià, Alella i El Masnou amb Barcelona ha estat utilitzat per 359 usuaris en el seu primer mes i mig de funcionament. La línia es va posar en marxar el 15 de novembre passat amb 5 expedicions per sentit de dilluns a divendres.

Pel que fa al servei de “taxi a la carta”, que va entrar en funcionament a mitjans d’abril de l’any passat, va oferir 203 desplaçaments. Aquest servei es va posar en marxa gràcies a un acord entre l’Ajuntament i els taxistes de la població i està adreçat a persones empadronades a Alella, majors de 65 anys o que tinguin reconegut un grau de minusvalidesa superior al 33%. El servei s’ha de reservar amb antelació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*