Uncategorized

Premià de Mar demana una trobada amb Adif per parlar de les queixes de la nova estació

L’Ajuntament de Premià de Mar ha demanat formalment una reunió amb el gestor d’insfraestructures ferroviàries, Adif, per tal de traslladar-li totes les queixes que està originant la nova estació de tren de la població. El consistori assegura que ha demanat aquesta trobada després que “les constants queixes tant per part de l’Ajuntament com dels ciutadans no han donat cap resultat”.

Els problemes, segons l’Ajuntament, s’originen en el moment que el projecte inicial es va modificar per part d’Adif sense que el consistori fos informat. Les obres de millora que s’han fet provoquen que els usuaris hagin de fer una volta considerable “i de dubtosa seguretat” per agafar el tren segons explica el govern de la població al web municipal. També critiquen que no s’ha substituït un ascensor que té unes dimensions que impedeixen que algunes cadires de rodes el puguin utilitzar.

La corporació municipal també ha explicat que s’ha ofert per “col·laborar econòmicament per tal d’agilitzar les millores” però la resposta per part d’Adif ha estat negativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*