Uncategorized

Un nou web recull l’oferta turística del Maresme

Aquests dies s’ha posat en marxa el web www.maresmeturisme.com que recull l’oferta turística de la comarca del Maresme. El nou espai d’internet, una iniciativa privada de l’empresa Maresme Turisme, recull una cinquantena de propostes d’activitats de turisme actiu, cultural, escolar, escapades, enoturisme i excursions d’un dia.

Entre aquestes propostes destaca un curs de tast de vins a la DO Alella, una escapada modernista o una visita guiada al teatre de la Massa de Vilassar de Dalt.
A més, Maresme Turisme també vol acostar-se a les escoles maresmenques. És per això que ha organitzat dos crèdits de síntesi sobre la prehistòria i el món romà.

L’equip de Maresme Turisme, que l’any 2007 va fundar l’empresa de gestió del patrimoni Tanit didàctica i difusió cultural, està format per joves emprenedors amb una àmplia experiència en la gestió del patrimoni i de turisme cultural, i grans coneixedors de la comarca. Maresme Turisme està també present a les xarxes socials com Facebook, Youtube o Flickr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*