Arenys de Mar Maresme Portada Societat

‘Arenas de Mar’, el nou poble del Maresme

Arenas de Mar i els parasols de la platja segons el compte de Twitter del 'municipi'

Les xarxes socials s’han tornat a fer ressò d’un nou error en la formulació del nom d’un municipi. Ja va passar fa uns mesos amb Sant Esteve de les Roures, el nom que la Guàrdia Civil va fer servir en un informe sobre el referèndum de l’1-O, per a referir-se probablement a un dels municipis els quals el seu nom comença per ‘Sant Esteve’. El nou municipi català està localitzat al Maresme i es diu ‘Arenas de Mar‘.

Ara l’error -o no- ha estat de la Fiscalia Anticorrupció. En una nota de premsa enviada als mitjans de comunicació sobre l’operació desenvolupada dijous passat en relació amb una presumpta desviació de fons de la Diputació de Barcelona, la Fiscalia es refereix a ‘Arenas de Mar com un dels municipis en els que es van practicar registres. Evidentment es tracta d’Arenys de Mar.

En poc més de 48 hores, ‘Arenas de Mar’ ja té compte de Twitter, que compta amb 3.200 seguidors, tot i que existeix un altre amb molts menys seguidors. També té CDR (Comitè de Defensa de la República), un alcalde o alcaldessa – és una incògnita- que milita a la CUP, segons un enquesta publicada al perfil ‘oficial’ de la nova població maresmenca, un escut i un centre d’investigació.

També ha començat a circular per la xarxa un muntatge fotogràfic d’un presumpte agermanament entre ‘Sant Esteve de les Roures i Arenas de Mar’. L’etiqueta #arenasdemar ja acumula ja un bon nombre de tuits.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*