Política Portada

Els càrrecs electes d’Alella demanen la dimissió de la regidora del PP

El PP d'Alella responsabilitza l'independentisme de l'atemptat de Barcelona. Foto: Facebook

Els grups municipals del Ple de l’Ajuntament d’Alella han emès un comunicat conjunt en el que comdemnen les publicacions a Facebook de la regidora del PP de la població, Annerose Bloss, del passat 17 d’agost, en les que responsabilitza l’independentisme amb els atemptats de Barcelona i Cambrils. En el comunicat, els grups municipals demanen la dimissió de la regidora popular abans del proper ple municipal, que s’ha de celebrar el 28 de setembre. Si no es produeix aquesta dimissió asseguren que impulsaran una moció de reprovació -la tercera en aquest mandat- així com la retirada de les seves retribucions econòmiques. Per altra part, el comunicat també insta als responsables del Partit Popular de Catalunya que exigeixin la dimissió de Bloss “per dignitat” i el govern municipal ha anunciat que estudiarà la possibilitat d’emprendre accions legals.

Els grups municipals signants del comunicat -tots menys òbviament el PP- qualifiquen les publicacions del PP d’Alella a Facebook en les hores posteriors als atemptats de “manca total d’ètica i oportunisme polític feridor per a les víctimes i la resta de ciutadania”.

Els missatges en les que es responsabilitzava el moviment independentista dels atemptats van ser publicats a la pàgina de Facebook del PP d’Alella durant les tres hores següents a la tragèdia però  de matinada van ser eliminats pel rebuig que van originar. Tot i així la seva difusió ja no es va poder aturar.

No és el primer cop que el PP d’Alella se situa en el centre de la polèmica per publicacions a les seves xarxes socials. Durant les festes de nadal de l’any passat, el PP d’Alella va felicitar el nadal amb una imatge d’una bandera franquista.


Publicitat

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*