Uncategorised

L’Ajuntament de Pineda i la Fundació Vicente Ferrer signen un conveni de col·laboració

L’Ajuntament de Pineda de Mar i la Fundació Vicente Ferrer han signat un conveni de col·laboració pel qual el consistori aportarà 5.000 euros a l’any fins el 2018 en projectes de desenvolupament a les comunitats rurals de l’estat d’Andhra Pradesh, a l’Índia. Durant l’acte de signatura, l’alcalde Xavier Amor ha anunciat que les vendes de la samarreta de la festa major aniran destinades enguany a la Fundació.

La primera fase del projecte consisteix en la millora en la gestió i aprofitament dels recursos hídrics mitjançant la construcció de tres embassaments a les comunitats de D.K.Thanda, Gulyam i P.Siddarapuram, a la regió de Kalyandurg. La segona fase serà la millora en la gestió i aprofitament dels recursos hídrics mitjançant la implantació de sistemes de reg per degoteig eficient a la regió de Kalyandurg i la tercera fase consistirà en la millora en la gestió i aprofitament dels recursos hídrics mitjançant la implantació de sistemes de reg per aspersió eficient a la regió de Kalyandurg.

Per altra part, durant el mes d’agost es podrà visitar a Pineda l’exposició ‘El futur comença avui’ que mostra la situació d’exclusió i vulnerabilitat en la que viuen milers de persones a l’Índia per formar part d’unes determinades castes o pel simple fet de ser dona.

La Fundació Vicente Ferrer és una organització no governamental compromesa amb el desenvolupament d’Anantapur, una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia. Des del 1969 porta a terme programes per eliminar eliminar la pobresa extrema en aquesta zona.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*