Uncategorised

La pluja obliga a suspendre el concert de Melendi a Mataró

Les Santes de Mataró no han començat amb bon peu. La pluja ha obligat aquest divendres al vespre a suspendre el concert que el cantant asturià Melendi havia de fer al Parc Central de la ciutat. Tot i la pluja, milers de fans incondicionals van aguantar fins a mitjanit, quan es va anunciar que l’actuació quedava suspesa definitivament.

Les pluges caigudes al Maresme durant tot el dia feien pensar els seguidors en una possible cancel·lació del concert. Així ho manifestaven a través de Twitter algunes de les persones que havien de veure en directe l’actuació del cantant. A mitja tarda, els organitzadors confirmaven a través del compte de Twitter oficial de Les Santes (@lessantesmataro) que l’escenari ja estava muntat i el concert només es suspendria en cas de pluja a l’inici.
A l’hora programada de l’inici de l’actuació (22h) la pluja va obligar a endarrerir el començament del concert fins que dues hores després l’organització va confirmar la suspensió “per motius tècnics”. Les persones que van comprar l’entrada podran reclamar la devolució de l’import a l’establiment on la van adquirir.

El mal temps d’ahir també va obligar a suspendre l’assaig dels capgrossos de Mataró a la plaça Santa Anna. Els concerts programats en aquest espai es van poder fer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*