Uncategorised

Convoquen la 16a edició dels Premis Creatic

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró han obert la 16a convocatòria dels Premis Creatic, una guardons adreçats a distingir les iniciatives emprenedores amb idees de negoci relacionades amb la tecnologia i la innovació i a empreses de recent creació.

La novetat d’enguany és la creació de dues categories diferents: idees empresarials i start-ups. La primera busca reconèixer idees empresarials i està dotada amb un premi en metàl·lic de 5.000 euros per al primer classificat i de 3.000 per al segon. La segona categoria premiarà les millors start-ups amb la mateixa dotació econòmica. En tots els casos, els guanyadors es podran allotjar al parc empresarial del TecnoCampus amb una bonificació en el preu del 50% durant el primer any. A més, els guanyadors en la categoria start-up podran participar en l’edició del 2017 del Pla Embarca, que organitza la Generalitat de Catalunya a través d’Acció.

Els Premis Creatic es lliuraran el 17 de novembre de 2016 en un acte al TecnoCampus. Entre els guanyadors d’edicions anteriors hi ha empreses de renom com Quantium Medical, Samcla, Hoko Esports i MovingMood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*