Uncategorised

ICV-EUIA de Mataró també celebra la cancel·lació de la Festa al Cel

ICV-EUiA de Mataró ha emès un comunicat en el que mostra la seva satisfacció per la cancel·lació de la Festa al Cel de Mataró anunciada pel govern municipal aquest dimarts. Els ecosocialistes creuen que el govern de la ciutat “ha fet el ridícul a només dos mesos de l’esdeveniment” i demanen responsabilitats polítiques.

El portaveu de la formació a l’Ajuntament mataroní, Esteve Martínez, creu que ” aquestes coses passen quan no es té un projecte de ciutat definit” i ha demanat la dimissió del primer tinent d’Alcalde, Quim Fernàndez, com a “màxim valedor de la Festa al Cel”. Martinez també creu que “el PSC s’hauria de replantejar el seu pacte de govern amb CDC” a més que “és un escàndol que no s’hagin aconseguit els patrocinadors privats que es van prometre i això demostra que la festa no era tan rendible com ens volien fer creure”.

Per altra part, des de ICV-EUIA expliquen que “la Festa al Cel és un espectacle amb presència i protagonisme militar que no és el model de promoció més adequat per a la nostra ciutat”. Afegeixen que els diners públics que costa es podrien destinar a satisfer algunes de les moltes necessitats que tenen els mataronins i mataronines”.

La CUP ha emès aquest dimecres un comunicat en la mateixa línia.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*