Uncategorised

Comencen les obres de l’àrea comercial del Port de Premià de Mar

A l’acte de col·locació de la primera pedra hi van assistir l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch (CiU), i Joan Conde, director general de Marina Port Premià SL, l’empresa encarregada del projecte.

El Projecte consisteix en la construcció del nou passeig marítim de Premià de Mar, que té previst la construcció d’una àrea comercial de 18.000m2, la qual estarà integrada per nou edificacions o illes d’una sola planta, i del Passeig Marítim de Premià de Mar, que esdevindrà un espai verd amb una extensió de 15.000m2. L’àmbit de terra disposarà de quasi 1.000 places de pàrquing. Es preveu aque aquestes primeres obres durin uns 18 mesos.

La inversió quasi arriba als 20 milions d’euros, dels quals el 50% es dedicarà als espais públics del port i a la construcció d’accessos del municipio. Tanmateix, es creu que generarà entre 400 i 450 llocs de treball directes i indirectes.

Durant l’acte de col•locació de la primera pedra, segons l’Ajuntament de Premià de Mar, el director general de Marina Port Premià SL, Joan Conde, va destacar la importància del projecte i, molt especialment, la connexió que tindrà amb el centre del poble a través del pas soterrat que es farà a l’alçada del carrer Santiago Rusiñol. El 2n tinent d’alcalde i regidor de Promoció econòmica, David Gutiérrez, va qualificar el projecte del Port de Premià de Mar com un “projecte de ciutat que ajudarà a dinamitzar el poble des de diverses vessants, com ara la comercial, la cultural i l’econòmica.” Segons el Consistori, el regidor també va destacar “les oportunitats de negoci de nous llocs de treball que comportarà el port.” Per la seva part, l’alcalde, Miquel Buch, va subratllar “el llarg camí recorregut fins arribar a la col•locació de la 1a pedra.” Per ell, “el nou port serà una bombolla d’oxigen per al municipio”. A més, l’alcalde va destacar “que el principal objectiu sempre ha estat que el comerç petit i del poble puguin formar part del projecte.”


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*