Uncategorised

Sant tornem-hi, que no ha estat res!

El portal digital maresme360.cat reprèn aquest dilluns 1 de febrer la publicació regular de notícies i informacions de la comarca del Maresme després d’uns quants mesos d’inactivitat.

El projecte, que va nèixer a principis de l’any 2010, es trobava aturat per la dificultat de trobar col·laboradors i la falta de finançament. Durant aquest temps, el responsable del mitjà maresmenc ha estat valorant la seva continuïtat o el seu tancament de forma definitiva. Finalment s’ha trobat la possibilitat de comptar amb els serveis de dues periodistes que ja havien col·laborat amb maresme360.cat fa un temps, la Gemma Mozas i la Cristina González, a més d’un recurs econòmic a través de l’empresa solucions360, dedicada a l’assessorament i consultoria de projectes d’internet. Així, a partir d’ara, maresme360 passa a ser un servei de l’empresa solucions360.

L’esperit de maresme360 continua sent el mateix que el 2010. Volem fer un mitjà de comunicació amb informacions de qualitat, potenciant la participació dels lectors i lectores, creant comunitat i sent presents al màxim d’indrets possibles de la comarca. Sabem que no és fàcil, que molts han hagut d’abandonar a mig camí (nosaltres mateixos ho hem estat a punt de fer), que el periodisme es troba en una crisi galopant des de fa molts anys o que no existeix un model empresarial clar per al periodisme digital, tal com diu el periodista calellenc Saül Gordillo. Però tot i així, creiem que val la pena, si més no, intentar-ho.

Els objectius que ens hem marcat per als propers mesos són recuperar el nivell d’audiència i posicionament que teníem fa un parell d’anys. I crèixer. Crèixer en tots els àmbits: lectors, usuaris registrats, seguidors a les xarxes socials, col·laboradors i clients.


Publicitat

Així que si vols formar part d’aquesta nova aventura des d’ara mateix pots començar per apuntar-te a la nostra newsletter que enviem cada dimarts o seguir-nos a Facebook i Twitter.

Gràcies per seguir aquí!

Josep Lluís Vidal
Editor maresme360
@jvidalto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*