Uncategorised

Victòria del PSC a Mataró

El nou candidat del PSC, David Bote, obté 6 regidors amb el 100% dels vots escrutats. El PSC perd dos regidors respecte les eleccions de 2011, però s’erigeix com la força més votada. Per la seva banda, CiU torna a l’oposició després de 4 anys governant. La federació liderada per Joaquim Fernández, perd 3 regidors. 
ERC-MES-AM compleix amb els pronòstics i irromp amb força. El 14,09% dels vots donen a la formació 4 regidors, el seu millor resultat després de perdre representació en l’últim mandat. Tot seguit, VOLEM Mataró obté 3 regidors en la seva primera incursió a la capital del Maresme i Ciutadan’s també hi entra amb 3 regidors. La pèrdua més significativa de representació és per el Partit Popular, que passa de 5 a 2. El mateix resultat també aconsegueix la CUP, que en puja 1 respecte el 2011. Plataforma x Catalunya i ICV-EUiA se situen amb 1 regidors cada un. 
Aquestes eleccions donen a Mataró un ventall més ampli de partits dins el consistori, ja que entren dos nous partits (Volem i Ciutadan’s) i ERC torna a tenir representació. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*