Uncategorised

Els premis Creatic reconeixen una empresa que dissenya roba per a discapacitats

Els Premis Creatic han atorgat el primer premi de l’edició d’enguany a l’empresa Fit & Sit, especialista en el disseny, fabricació i comercialització de roba de disseny i confortable per a persones que van en cadira de rodes. El jurat ha destacat la innovació en el tèxtil per part de l’empresa i el component social del projecte.

El segon premi ha sigut per a Likely, una aplicació mòbil que aspira a convertir-se en un estàndard a l’hora de comunicar-se, compartir i decidir en grup i que inclou sincronització d’agendes. El tercer premi i el premi a l’emprenedoria universitària ha sigut per a Duel4it, joc social d’estratègia per a mòbils.

A més, el jurat dels Premis Creatic ha atorgat un accèssit a Missfarma.com, un marketplace que afiliarà oficines de farmàcia en una mateixa plataforma i també ha fet una menció especial a Isilence, aplicació mòbil de geolocalització que permet silenciar el mòbil automàticament. A la Nit de l’Emprenedor han estat reconegudes la botiga mataronina d’equipació esportiva, Hoko Esports i el programa de TV3 “Valor afegit” i diverses empreses i professionals a través dels reconeixements a la Responsabilitat Social de les
Organitzacions.

Els Premis Creatic i la Nit de l’Emprenedor són una iniciativa del TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró. El primer premi està dotat amb 8.000 euros i un any d’estada a la incubadora d’empreses del Tecnocampus. El segon premi té una dotació de 5.000 euros i també l’estada a la incubadora i el tercer premi ofereix 2.500 euros.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*