Uncategorised

Marcel Martínez és el nou president d’UDC a Mataró

L’advocat Marcel Martínez ha estat nomenat nou president de l’agrupació local d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a Mataró en substitució de Josep Maria Font, que deixa el càrrec per motius laborals segons un comunicat del partit. L’assemblea d’Unió Democràtica ha ratificat Martínez en el càrrec a proposta del comité executiu durant una reunió que ha tingut lloc aquest dilluns.

La resta de l’executiva d’Unió Democràtica a la capital del Maresme no ha patit canvis a excepció de la vicepresidència, que ara l’ocupa el president sortint. Continuen també els dos regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament, Pere Galbany i Olga Ortiz.

Marcel Martínez és llicenciat en dret i exerceix d’advocat a Mataró. És militant d’UDC des de 1997 i ha estat membre de l’executiva local del partit des de l’any 2000, on ha desenvolupat els càrrecs de secretari, vocal i vice-president. Martínez també és vice-president comarcal, conseller Nacional i forma part de la Comissió de garanties d’UDC. També és membre de l’executiva de la Federació de CiU a Mataró i ha estat regidor de la coalició des de l’any 2007 fins el mes d’octubre de 2011, quan va haver de plegar per problemes de salut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*