Uncategorised

Desarticulen a Mataró el punt de distribució de substàncies dopants més important de Catalunya

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 38 anys i una dona de 37, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Mataró, als que imputen un presumpte delicte de tràfic de substàncies dopants a través d’internet.

Segons explica la policia en un comunicat, les investigacions es van iniciar a principis del mes de setembre quan es va localitzar un paquet que contenia substàncies anabolitzants i hormona de creixement que havia estat enviat contra-reemborsament des de Mataró. Les investigacions van conduir els agents fins als dos veïns de Mataró -que són parella sentimental- i que segons la policia catalana gestionava el punt de distribució de substàncies en l’àmbit del dopatge més important desarticulat fins ara a Catalunya. La majoria de les substàncies intervingudes estan prohibides o són falsificades.

En total s’han intervingut més de 100.000 dosis de substàncies dopants, sobretot anabolitzants i hormona del creixement, amb un valor estimat en el mercat negre d’uns 150.000 euros. Segons la policia, en el darrer any el grup ha realitzat
més de 900 enviaments a ciutadans de tot l’Estat espanyol, que els han
generat uns ingressos de 240.000 euros.

Als detinguts se’ls han imputat els delictes de tràfic de substàncies dopants, tràfic de medicaments falsificats, contra la propietat industrial i pertinença a grup criminal. Després de declarar davant el jutge han quedat en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*