Uncategorised

Blaumut obre el cicle de concerts ‘Les Nits de Marimurtra’

El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes inaugura aquest divendres al vespre una nova edició del cicle de concerts de petit format a l’aire lliure Les Nits de Marimurtra amb l’actuació dels Blaumut, que presentaran les cançons del seu darrer disc “El Turista”. La proposta del Jardí ha tornat a fer enguany un salt qualitatiu quant a la programació i comptarà amb actuacions d’artistes de renom com Joan Dausà, Cris Juanico, Halldor Mar o La Iaia. Entre les actuacions d’enguany també destaquen els mataronins The Free Fall Band, que presentaran el seu segon disc ‘The Münster sights’.

Una de les novetats d’enguany es l’aposta per l’oferta gastronòmica prèvia als concerts i noves zones de bar, segons expliquen els organitzadors en un comunicat. Les actuacions, un total de deu, tindran lloc els divendres i dissabtes del mes d’agost i tenen un preu entre que oscil·la entre els 16 i els 24 euros.

Les Nits de Marimurtra és una iniciativa de la Fundació Carl Faust, gestora del Jardí Botànic Marimurtra. Tots els beneficis es destinen íntegrament als fins socials de la Fundació.

Sorteig d’entrades
maresme360 sorteja dues entrades per al concert de Susanna del Saz i Nito Figueras aquest dissabte a Les Nits de Marimurtra. Per participar només heu de comentar una entrada en la nostra pàgina de Facebook.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*