Uncategorised

Tordera celebra aquest cap de setmana la 37ena Fira Mercat del Ram

Tordera acull aquest cap de setmana la 37ena Fira Mercat del Ram, una de les fires consolidades de l’Alt Maresme i La Selva. La mostra, que se celebra a l’escenari habitual del Parc Prudenci Bertrana, ha estat inaugurada pel Conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

Segons expliquen des de l’Ajuntament en un comunicat, la fira d’aquest 2014 manté la línia engegada l’any passat, amb la promoció del sector agroalimentari, ramader i gastronòmic com a eixos principals. En aquesta edició, a més, s’incorpora la sostenibilitat com a fil conductor de la Fira amb espais dedicats a la gestió forestal, bioconstrucció, energies renovables o turisme rural. Per altra banda, les entitats del municipi, com cada any, tenen un paper destacat a la Mostra d’Associacionisme Local on, per primera vegada hi ha un espai específic dedicat als emprenedors locals.

La Fira Mercat del Ram de Tordera atrau cada any unes 25.000 persones. El recinte firal ocupa un espai de 18.000 metres quadrats amb 157 expositors, dels quals le 45% són de fora de Tordera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*