Uncategorised

Detenen dos homes a Òrrius per tràfic de marihuana

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos veïns d’Argentona i Llinars del Vallès de 31 i 24 anys respectivament per un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues i per un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

La detenció es va produir després de la localització d’un habitatge de la població, al veïnat de Clarà, del qual sortia una forta olor a marihuana. Quan els agents es van apropar van poder observar diversos objectes com estris de jardineria i unes vint caixes de cartró plenes de plantes de marihuana ja tallades, així com testos de diferents mesures. Davant les evidències que al domicili hi havia instal·lat un laboratori per a la preparació i distribució de marihuana, els agents van trucar a la porta però ningú els va obrir, tot i que se sentien persones parlant a l’interior. Un dels dos homes va poder fugir cap una zona boscosa saltant per la finestra però finalment va ser detingut a l’entrada del seu domicili a Argentona. El segon home es va entregar hores després que els Mossos acordenessin la zona a l’espera de l’ordre judicial per entrar al domicili.

Quants els agents van entrar a l’habitatge van localitzar 14,5 quilos de marihuana i gran quantitat de material utilitzat pel seu cultiu com fumigadors, làmpades d’alumini, llums al·lògens, transformadors, balances de precisió, màscares de protecció i bosses de plàstic de diferents mides. Com a resultat d’aquesta operació també es va detenir a Girona un tercer home de 33 anys i veí d’Olot, que va resultar ser el llogater de la casa

Els tres detinguts, dels quals només un té antecedents policials per delictes contra el patrimoni, van passar a disposició del jutjat de guàrdia corresponent i van quedar en llibertat amb càrrecs.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*